Werkwijze en tarieven

Als je besluit om met me aan de slag te gaan met hypnotherapie, wat is dan de werkwijze? En wat zijn de tarieven?

Nadat we een afspraak gemaakt hebben kom je bij me voor een eerste gesprek, het intakegesprek. Het intakegesprek zie ik als een kennismaking en start van de therapie waarin we samen bekijken of deze vorm van therapie bij je past. Hier geef je als cliënt alle voor de therapie belangrijke informatie en wordt er naar aanleiding van je hulpvraag een doelstelling bepaald voor de behandeling. Je kunt dan ook gelijk kennismaken met de hypnotische trance. Ik heb als hypnotherapeut mijn zwijgplicht, dus alles wat er gezegd wordt, wordt vertrouwelijk behandeld.

Aangezien hypnotherapie bij een groot verscheidenheid aan klachten wordt toegepast, is een exacte therapieduur in zijn algemeenheid niet aan te geven. Maar meestal is er na 4-6 sessies al veel resultaat, waarna we kunnen gaan evalueren en overleggen over eventuele verdere sessies.
De perioden tussen de sessies kunnen, in overleg, variëren van 1 -2 weken en hoe verder we vorderen in het proces van 4-6 weken.

Tarieven: €85

Het intakegesprek en de sessies duren 1 à 1 ½ uur.

Betaling
De sessies dienen na afloop contant afgerekend te worden.

Annulering
Gemaakte afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur voor de gemaakte afspraak. Voor latere annuleringen wordt de helft van het tarief in rekening gebracht. Afwezig zonder bericht kost het hele tarief.

Hypnotherapie Amersfoort