Kinderspel Krachtdag

Deze dag is bedoeld voor wanneer je kind wel een boost kan gebruiken om wat zelfverzekerder te worden.

Zit je kind niet lekker in zijn vel? Is hij of zij onzeker? Heeft hij of zij last van pestgedrag? Kan het wat meer focus gebruiken? Of beter zijn of haar grenzen bewaken en aangeven? Zomaar wat onderwerpen die aan bod komen en waar we mee aan de slag gaan.

De Kinderspel Krachtdag zit bomvol leuke verdiepingsspelletjes. Denk daarbij dan aan fysieke spelletjes, maar ook aan gedachtenkracht en meditaties. Deze worden als metafoor aangeboden om het onderbewustzijn aan te spreken. Middels spel wordt er hier wat in werking gezet en die gaat er mee aan de slag en kan het zo op een leuke manier eigen gemaakt worden. Je kind merkt niet eens dat het bezig is om te leren.

Spelenderwijs (leren) met plezier staat voorop!

Het kan als losse dag geboekt worden, maar ook als voorbereiding óf als opfrisser van de 8-weekse Kind in zijn Kracht training. Maar het is ook om gewoon lekker te spelen, zonder doel. Dat extraatje dat er verdieping in zit, is dan mooi meegenomen!

Praktisch: De kinderen kunnen om 10.45 binnen komen. Om 11.00 uur start het programma. Om 16.00 uur kunnen de kinderen weer opgehaald worden.

Kosten: €50 inclusief 21% btw.

Hypnotherapie Amersfoort