IMG_4304

Over mij

Mijn naam is Cindy Bisschops. Ik heb verschillende rollen in mijn leven, zoals moeder, dochter, zus, partner, vriendin, therapeut enz.  Al deze rollen vervul ik met veel liefde en betrokkenheid. Daarbij vind ik het belangrijk om mezelf te zijn.

Maar wat is nu ‘ jezelf zijn’ als je al die facetten in je leven bent? Ga je echt je eigen weg, met je eigen verlangens en je passies, of leef je meer het leven van een ander om aan zijn wensen tegemoet te komen? Ik ben er achter gekomen dat ik mezelf eigenlijk deels verloren was. Ik dacht gelukkig te zijn met wat ik had, maar er is zoveel meer als je naar je diepste zelf en je verlangens gaat. Bij mij kabbelde het leventje een beetje voort; ik had het goed voor elkaar! Het spreekwoordelijke huisje-boompje-beestje was voor mij wel van toepassing. Ik had een leuke man, 3 schatten van kinderen, leuk huis, met andere woorden niks te klagen. Totdat ik tot het besef kwam dat ik alleen maar aan het overleven was in plaats van te leven. Want wat wilde ik nu zelf? Wat gaf meer jus en invulling aan mijn leven om het nog leuker te maken? Ik ging op zoektocht naar mezelf en ging voor mezelf staan.

In 2011 startte ik de 4-jarige opleiding hypnotherapie bij de NVTH en zodoende kwam ik nog dichter bij mijn eigen ikje terecht. En ik kan je uit eigen ervaring vertellen ‘Dat is fijn!’ Dagelijks ontdek ik meer van mezelf of krijg ik weer een spiegel voorgehouden en zo kan ik me ontwikkelen als de persoon die ik wil zijn. Daar ben ik gaandeweg achter gekomen en dat gun ik jou ook, en daar wil ik je graag in begeleiden! Want wat je strubbelingen, tegenslagen of innerlijke conflicten ook zijn, je hebt de kracht in jezelf om er het beste van te maken!

Dus eigenlijk verschilt het niet zoveel van wie ik ben in privé dan als therapeut, ik zet alleen andere tools in. En vooral luister ik heel goed naar jou als persoon en gaan we samen op zoektocht naar wat bij jou past om je beste zelf eruit te halen en je leven weer op de rit te zetten. Mijn kracht zit in de rust die ik uitstraal en in het vertrouwen dat ik op een ander overbreng. Goed luisteren is essentieel; zo heb ik gemerkt dat mensen zich dan makkelijker durven open te stellen, waardoor we snel tot de kern en gerichte resultaten kunnen komen. Graag wil ik je persoonlijk leren kennen!

Hypnotherapie Amersfoort